Dobrodošli u Dom za stare „Kolubara OMNI“ Premium

Mirka Obradovića

14000 Valjevo, Srbija

+381 [64] 82-16-794

office@kolubaraomni.co.rs

Mirka Obradovića, Valjevo, Srbija

Informacije za korisnike

Kome je namenjen život pod nadzorom?

Život pod nadzorom namenjen je svima kojima je potrebna nega, kao i osobama sa demencijom. Deljenje apartmana omogućava korisnicima da i dalje imaju osećaj pripadnosti i sigurnosti kao što je to u porodičnom okruženju.

Mogućnost opremanja Vašeg apartmana sa ličnim stvarima, takođe kreira okruženje i osećaj „Kao kod svoje kuće”.

Kontinuirano učešće u svakodnevnim aktivnostima omogućava očuvanje sposobnosti i na taj način sprečava povlačenje u apatiju i depresiju.

Čak i uz najvišu potrebu za medicinskom negom, u našoj ustanovi moguće je nastaviti kvalitetan život.

Život pod nadzorom namenjen je starijim korisnicima koji žele da žive na najvišem mogućem nivou nezavisnosti, u konceptu koji je prilgođen osobama starije dobi, kao i starijim korisnicima koji traže osećaj sigurnosti i pripadnosti pre nego nege.

U domu „Kolubara OMNI” Premium se odlučujete za kvalitetan i samoodređen zivot.  Dostupne su usluge prema Vašim ličnim potrebama i to: od Usluga čišćenja, pranja do zanatskih usluga i usluga isporuke lekova. Raznovrsne aktivnosti u slobodno vreme, gde možete uspostaviti kontakte sa drugim korisnicima su sastavni deo našeg koncepta. To uključuje koncertne i pozorišne dogadjaje, sportske kurseve i izlete u prirodu poput: planinarenja, posete teretani i spa centru, kurseve dalje edukacije, internu bibloiteku i još mnogo toga.

Vaš novi dom

Da bi se u potpunosti iskoristila raznovrsna ponuda „Kolubara OMNI“ Premium, neophodno je regulisati ugovor koji se sastoji od:
1. Ugovora o nezi
2. Ugovora o zakupu apartrmana
1. Ugovor o nezi

U cilju obezbedjivanja kompletne nege potrebno je da svaki korisnik zaključi ugovor o nezi. Vrsta usluge i cena nege se zaključuju individualno i regulisana je ugovorom.

Kroz detaljne konsultacije i evaluaciju naših korisnika omogućavamo visoko kvalitetnu uslugu. Iz ovih razloga integrisan je menadžment kvaliteta rada.

Otvaranje, rad i usklađivanje dokumentacije objekta rađeno je po Nemačkim modelima i standardima nege. U zavisnosti od nivoa nege svakom korisniku se pristupa individualno.

Velika važnost se pridaje razmeni i saradnji kako u okviru nege, tako i u saradnji sa porodicom i rodbinom korisnika, lekarima svih specijanosti, fizioterapeutima i svima koji su uključeni u negu naših korisnika. Naš rad je konstantno evaluiran, kako bismo održali i dalje razvijali našu medicinsku, sestrinsku i socijalnu stručnost.

Kontinuirana edukacija naših zaposlenih je takođe primarni cilj naše ustanove i od najvišeg je značaja za pružanje visokokvalitene usluge.

Naši zaposleni su od najvećeg značaja za pružanje visokokvalitetnih usluga. Osobine naših zaposlenih karakterišu otvorenost, transparentnost, interesovanje, poštovanje i kolegijalnost.

2. Zakup apartmana

Svaki potencijalni korisnik može da bira između nekoliko kategorija apartmana:

Kategorija A: 27 soba sa po 25 metara kvadratnih

Kategorija B: 21 soba sa po 35 metra kvadratna

Kategorija C: Dva apartmana od 50 i 40 metara kvadratnih sa odvojenim dnevnim boravkom i spavaćom sobom.

Osnovna opremljenost apartmana sastoji se od inovativnog profesionalnog negovateljskog kreveta nemačkog proizvođača, noćnog stočića i ugrađenog garderobera. Apartman takodje može biti opremljen i ličnim nameštajem, kako bi se dodatno upriličio osećaj „Kao kod kuće “.

Apartmani poseduju kupatilo sa tušem, SOS tastere, telefonsku i kablovsku vezu, LCD TV.

Svaki korisnik potpisivanjem ugovora o zakupu ima mogućnost uživanja i obavljanja raznih aktivnosti u svim zajedničkim prostorijama i trpezarijama.

Svi apartmani svojim dizajnom, pored toga sto uzimaju u obzir mogućnosti ograničenog kretanja starijih osoba, promovišu istovremeno osećaj slobodnog i neograničenog kretanja.

 

Cene na upit
Usluge

Lečenje i medicinska nega starih lica

Stručan medicinski kadar, koga čine lekar, glavna medicinska sestra, medicinske sestre, negovateljice, svakodnevno obilaze, neguju i leče korisnike doma. Po zahtevu i potrebi, dom može obezbediti i preglede lekara specijaliste.

Socijalna podrška i pomoć

U svakom trenutku naš socijalni radnik je tu da pomogne svakom. Prvo kod prijema i prilagođavanja na nove uslove života, zatim kod tekućih pitanja kao što su održavanje veze sa porodicom ili pomoć u ostvarivanju socijalnih prava, ali je tu i kada zatreba podrška u prevazilaženju životnih teškoća.

Higijena je pola zdravlja

Oko pranja i održavanja ličnog veša i odeće nećete imati brigu, jer se sve to radi u domskoj vešernici. Ništa manje bitna nije ni estetika, zato smo obezbedili 1 x nedeljno usluge frizera i pedikira.